Thaimat i Köping

Hej på er alla fina människor som kommer hit för att läsa min blogg. Oftast skriver jag på den här bloggen om mat och restaurang, vilket kategorin för bloggen är, och då kan det handla om trevlig mat som jag har ätit eller någon mysig eller spännande restaurang som jag har varit på. Med andra or så berättar jag om mina kulinariska upplevelser här som jag hoppas att ni också ska få uppleva. Ett exempel på det är en restaurang som serverar thaimat i Köping som jag fullkomligt älskar nu efter att ha provat den.

Det är en take away restaurang som serverar äkta thaimat i Köping, alltså mat som faktiskt skulle ha kunnat vara lagad i Thailand. Och det märks verkligen på maten och på alla smaker som finns där i. Det är inte likt någon annan thaimat i Köping som jag har kunnat få tag på, och därför skulle jag nu vilja rekommendera den till er för att jag tyckte det var helt underbart att äta mat från den restaurangen. De heter Jinda Thai Take Away, och finns för dig som skulle vilja ha thaimat i Köping för en billig peng som dessutom räcker länge. De använder sig endast av typiska thailändska kryddor och basen i matlagningen är sådant som kött, fisk eller grönsaker. Jag tycker att ni alla borde besöka denna restaurang för att testa på den riktigt goda maten som finns där, och jag tror verkligen att ni kommer att gilla den lika mycket som jag gör.