Bomhus Restaurang och Pizzeria

Hej igen på er alla glada och trevliga läsare som så duktigt har följt den här bloggen sedan urminnes tider då jag knappt visste hur man tog en riktig matbild! Jag tycker att det är oerhört kul att så många av er har varit med så pass länge som ni har varit med här på min blogg där jag skriver om mat och restaurang och jag hoppas att ni fortsätter att komma tillbaka hit gång på gång för att dela med er i kommentarerna av era frågor och funderingar samt rekommendationer och att ni fortsätter att engagera er med era diskussioner. Idag så blir det någonting lite mer vardagligt än de sorters ställen som jag brukar skriva om, nämligen en pizzeria i Gävle som serverar så himla god pizza vid både lunch och som restaurang givetvis. Det här är ett ställe som jag har velat skriva om länge, men aldrig riktigt hunnit komma till – förens idag! Jag hoppas verkligen att ni tar er till den här pizzerian då ni känner er riktigt sugna på pizza för den är verkligen hur bra som helst och jag skulle vilja påstå att jag har ätit min godaste pizza någonsin här. Pizzerian heter Bomhus Pizzeria och jag kommer att länka deras sida och meny till er alla som är intresserade av att prova på, vilket jag utan tvekan rekommenderar att ni faktiskt gör. De har en fantastiskt god stämning på restaurangen, maten är hur god som helst och servicen är minst lika bra om inte till och med bättre. Jag hoppas verkligen att ni gör ett besök och skriv gärna så som ni brukar göra i kommentarerna om vad ni tyckte.