Ät lunch när du är i Vänersborg

God eftermiddag och välkommen! Jag blir glad av att se att du och många fler väljer att läsa min blogg, tänk att lilla jag och mina inlägg kan vara intressanta för andra människor. Nu ska vi inte prata om mig utan vi ska prata om Phaya Thai Restaurang, en restaurang som erbjuder lunch i Vänersborg.

Så Här under semestertider är det många som är ute och åker, den pågående pandemin gör ju även att många stannar kvar och upptäcker Sverige istället för övriga världen. Jag personligen är en av de som har stannat kvar istället för att åka utomlands, jag har hunnit besöka några nya ställen för första gången. En stad som jag aldrig tidigare har besökt är Vänersborg, det är en stad som jag först inte trodde var särskilt speciell men som jag sedan blev halvt kär i. Tack vare det här inlägget kanske någon eller några av er också blir sugna på att åka dit, därför tänkte jag att ett tips får följa med. Jag skulle vilja tipsa er om en restaurang som heter Phaya Thai Restaurang, perfekt för en lunch i Vänersborg. De har en god och prisvärd lunch. Som man hör i deras företagsnamn är det thaimat som serveras, enligt mig är det väldigt god thaimat också. Det kan vara värt att ni vet att jag är lite av en fantast på thaimat, jag har käkat mycket thai i mina dagar. Det har gjort att jag även har blivit lite kräsen med vad och vart jag äter, det kan ju inte bara vara vad som helst. Därför kan ni lita på mitt ord när jag säger att den här restaurangen serverar riktigt god thaimat. 

Har ni vägarna förbi och är sugna på en god lunch i Vänersborg kan jag starkt rekommendera er om Phaya Thai Restaurang.