Restaurang i Gävle med grym a la carte!

Hej mina fina följare och mina härliga vänner! Jag skulle vilja tipsa om Carlsson I Centrum som är den allra bästa restaurang jag vet! Denna restaurang är belägen i Gävle och erbjuder allt ifrån klassisk svensk raggmunk (min personliga favorit) till deras unika och härliga kycklingschnitzel! Det finns hur mycket god och smarrig mat som helst på denna restaurang och det som är särskilt speciellt med denna restaurang att maten verkligen är unik och speciell. Denna restaurang sysslar även med a la carte och har därför även rättigheter till att sälja och erbjuda alkoholhaltig dryck så är därför också perfekt om man vill ta en drink till sin fantastiska ny-serverade och härliga mat.

Denna restaurang serverar även luncher varje vardag mellan halv 11 ända fram till halv 3. Så detta ställe och denna restaurang är verkligen något för en både om man bara vill gå ut och luncha, eller om man vill gå ut och äta och ta en drink i gott sällskap. Jag brukar alltid ta mitt kompisgäng och vi brukar dra dit när vi vill unna oss något extra gott och tycker vi är värda något extra. Ska inte göra detta inlägg för långt men jag skulle vilja att ni som är intresserade kikar in på deras hemsida som är www.carlssonicentrum.se där ni hittar mer information och kontaktuppgifter. Annars rekommenderar jag varmt ett besök, som inte kommer göra er besvikna!

Du gillar kanske också...