Hyra häst och vagn i Mora

Hej på er alla fina och välkomna till min blogg. Jag brukar ju skriva om mat och restauranger här på den här bloggen, eftersom jag tycker att det är något som är roligt och intressant att hålla på med, speciellt när man får testa nya smaker och typer av rätter. Igår kväll bjöd min pojkvän ut mig på restaurang, dock inte en ny för jag har redan berättat om den för er, men det som blev extra speciellt med kvällen var att han hade hittat ett företag där man kan hyra häst och vagn i Mora. Vad som då hände var att efter att vi hade ätit fantastiskt gott på en av mina favoritrestauranger så stod det en häst och vagn utanför restaurangen som sedan skulle ta oss vidare på en liten åktur runt om i Mora. Jag hade verkligen ingen aning om att man kunde hyra häst och vagn i Mora, men tydligen kan man det. Det brukar vara vanligt att hyra häst och vagn i Mora till bröllopsevent, och om det är under vintern så kan man hyra häst och släde för att kunna ta sig fram bättre.

Hur som helst så tyckte jag att detta var en riktigt trevlig upplevelse, och därför ville jag dela med mig av den till er, mina kära läsare, som brukar tycka om att läsa inlägg som detta, även om det inte handlar om mat. Om ni skulle vara intresserade av att hyra häst och vagn i Mora så kan ni ringa till Snickars Brukshästar så kommer ni få mer information om det och hur det funkar.

Du gillar kanske också...