Grymma på grillat

Hej alla mina kära vänner! Jag vill faktiskt tipsa er om detta företag vid namn Totties Mat AB som ägs och drivs av kockarna Daniel Tottie och Marcus Backman. Detta är ett företag som sysslar med allt inom catering kring mat och erbjuder allt från storslagna och unika julbord till härliga grillfester. Det är nu så att jag vill berätta lite om detta företag då jag beställde catering av dem till min fantastiska grilltillställning och ute-fest som jag höll i strax efter att jag fyllt år nu i början på sommaren.

Jag vill verkligen med detta inlägg rekommendera deras fantastiska mat och hur storslaget det faktiskt är! Mina vänner och jag blev alla otroligt nöjda och är väldigt tacksamma för maten som de gett oss och vi fick så himla mycket beröm och positiv respons på maten vi serverade!

Jag tänker inte göra ett allt för långt och utförligt inlägg om detta men tänker att om ni vill veta mer så får ni hemskt gärna ta och kika in på deras hemsida som då är www.tottiesmat.se där ni kan hitta kontaktuppgifter och annan information om de som företag samt om maten de erbjuder och deras tjänster i allmänt. För övrigt så hoppas jag att ni har en helt fantastisk och underbar sommar så hoppas jag att vi hörs snart igen.

Du gillar kanske också...