Ett konditori i Sunne med utsökt fika

God morgon på er, hoppas ni alla har fått en god nattsömn och har vaknat med mycket energi så att ni kan göra den här dagen till den bästa. Med all den energi jag vaknade med tänkte jag skriva ett inlägg till er, det ska handla om ett konditori i Sunne vid namn Citykonditoriet i Sunne AB.

Som många av er säkert vet älskar jag allt vad mat och fika innebär, därför betyder det mycket för mig när jag hittar ett konditori som jag verkligen tycker om. Det gör att jag redan vet vart jag kan vända mig när jag är sugen på att köpa fika eller liknande, jag vet redan sedan innan att de kommer leva upp till mina förväntningar. Jag hittade detta konditori i Sunne för några veckor sedan när jag skulle köpa med fika till jobbet. Då hade jag fått i uppdrag att ta med fika en fredag och hade inte tiden till att baka något själv, därmed gick jag till det här konditoriet och köpte med fika till mig och mina kollegor. Fikat som jag köpte var helt utsökt, allt smakade helt gudomligt. När jag var inne hos dem fick jag dessutom riktigt bra hjälp med att hitta det perfekta fikat, de lyssnade på mina önskemål och tog fram det fikat som skulle passa bäst utifrån det. Mina kollegor uppskattade verkligen det fikat som jag hade tagit med, det var ingen som klagade över smak och dylikt. Genom deras underbara service och fika kommer jag i framtiden definitivt gå tillbaka till dem och deras konditori i Sunne för att köpa mer fika, så att jag återigen kan få en trevlig fika som är utsökt.